Onze locatie

Uitvaarthuis Purmerend biedt u alle dienstverlening rondom het afscheid op één locatie. Onze locatie heeft ruimtes voor iedere soort plechtigheid. Van een intieme bijeenkomst tot een grote uitvaart met veel belangstellenden. Onze medewerkers staan voor u klaar om het afscheid naar uw wensen te verzorgen.

Uitvaarthuis Purmerend ligt op twee kilometer afstand van de Nieuwe Algemene Begraafplaats. Hier verzorgen wij ook de begrafenissen. Daarnaast hebben we ook een verstrooiveld, waar u de as van de overledene kunt uitstrooien.

Onze ruimtes

Wilt u in intieme sfeer persoonlijk afscheid nemen of juist liever in onze grote aula waarin u met 100 bezoekers terecht kunt? Bekijk onze ruimtes met de bijhorende specificaties.

Begraafplaats

Uitvaarthuis Purmerend ligt vlakbij de Nieuwe Algemene Begraafplaats. Deze begraafplaats kent diverse soorten graven, maar ook verschillende urnengraven en een buitencolumbarium (urnenwand)

Verstrooiveld

Na een crematie kunt u zelf kiezen wat u met de as wilt doen. Indien u dit wilt uitstrooien kan dat bijvoorbeeld op ons verstrooiveld.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden