Onze ruimtes

Wat voor afscheid u ook wenst: in Uitvaarthuis Purmerend verzorgen wij het graag voor u. Wij hebben ruimtes waarin u in een intieme sfeer afscheid kunt nemen. Zo kunt u kiezen voor een huiskamerafscheid in onze familieaula of een plechtigheid in onze aula. Ook hebben wij een mooie koffiekamer (condoleanceruimte) en een rouwkamer voor rouwbezoek.

Onze locatie is geheel rolstoelvriendelijk en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Onze ruimtes

Aula

Onze aula is ingericht op het organiseren van een plechtigheid naar wens. De aula biedt ruimte aan 50 zitplaatsen. Een moderne en flexibele aula voor een afscheid in persoonlijke sfeer.

Specificaties
Aantal stoelen: 50
Aantal staanplaatsen: 15
Muziek afspelen: ja
Beeld vertoning: ja
Piano/vleugel aanwezig: nee
Geluidsopname: nee
Microfoon: ja
Kist dalen: nee
Kruis om achter kist te plaatsen: ja
Consumpties mogelijk: ja

Huiskamerafscheid (familieaula)

Speciaal voor kleine gezelschappen tot 30 bezoekers bieden wij het huiskamerafscheid. Deze ruimte is aula en koffiekamer in één. Licht en huiselijk opgezet met verschillende tafels, stoelen en banken. Hier kunt u een intieme plechtigheid organiseren die u zelf naar wens indeelt.

Specificaties
Aantal personen: max. 30
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Microfoon: ja
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Condoleanceruimte (koffiekamer)

Na afloop van een plechtigheid in één van de aula’s in Uitvaarthuis Purmerend kunnen de nabestaanden elkaar ontmoeten en spreken in de condoleanceruimte. Dit kan met een hapje en/of drankje. Uitvaarthuis Purmerend heeft een zeer uitgebreid cateringassortiment.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Ontvangkamer (familiekamer)

Bij een uitvaart in Uitvaarthuis Purmerend kan de naaste familie zich voor de plechtigheid apart voorbereiden in onze ontvangkamer.

Rouwkamer

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleance in de dagen voor de uitvaart, kunt u gebruik maken van onze rouwkamer. Hier kunnen wij de overledene opbaren zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn. Dit kan ook buiten onze openingstijden.

Kamer voor asafgiften

De as van de overledene kunt u vanaf een maand na de crematie ophalen in Uitvaarthuis Purmerend. Hiervoor kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. De as overhandigen wij in een speciaal ingerichte kamer. In deze kamer staan diverse asproducten. De sierurnen die hier staan zijn veelal op voorraad en beschikbaar voor de verkoop.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden