Wees bewust van de voordelen van het vóóraf regelen

Nadenken over uw afscheid is niet leuk. Maar wel verstandig. Bij een uitvaart komt meer kijken dan u vooraf zou denken. In een korte periode moeten veel belangrijke beslissingen worden genomen. Daarom is het voor uw nabestaanden fijn om te weten wat uw wensen zijn, zodat zij een passend en mooi afscheid voor u kunnen organiseren zoals u het had gewild. Dat geeft rust.

Maak kennis met onze afscheidsadviseurs

Wilt u weten wat een uitvaart eigenlijk kost, wat er allemaal mogelijk is of wat u vooraf al kunt regelen? Onze afscheidsadviseurs komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wanneer het u uitkomt. De afspraak is helemaal vrijblijvend en u zit nog nergens aan vast. Als u dat wenst, kan het gesprek ook plaatsvinden in Uitvaarthuis Purmerend. Dan krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden.

Wat kost een uitvaart

Elke uitvaart is anders. Dat geldt ook voor de kosten. PC Uitvaart regelt de uitvaart die u wenst en is transparant in de kosten hiervan. Wilt u alvast een globaal idee van wat een uitvaart kost? Doe dan de kostencheck.

Sparen voor uw uitvaart

Wilt u de kosten van uw uitvaart vooraf goed regelen? En uw nabestaanden behoeden voor onverwachte kosten? Spaar dan zelf voor uw afscheid op uw eigen AfscheidSparen  rekening. Met onze deposito rekening kunt u sparen voor uw uitvaart.

Leg uw wensen vooraf vast

Wilt u vooraf uw wensen rondom uw uitvaart vastleggen? Vul het digitale wensenformulier in. Ook als u nog geen idee heeft, kan dit u helpen om uw uitvaart alvast vorm te geven voor als het moment daar is.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden